Sotemuotoilu

Sotemuotoilu

Sotemuotoilu on sote-palveluiden ihmislähtöistä kehittämistä palvelumuotoilun ideologiaa ja menetelmiä hyödyntäen. Kehittämisen keskiössä ovat ihmiset ja palveluiden kautta tuotettava lisäarvo.

Tutustu tarkemmin

Sotemuotoilu yhdistää vahvan toimialaymmärryksen ja muotoiluajattelun huomioiden alaan liittyvät erityispiirteet. Ymmärrämme myös teknologian tarjoamat mahdollisuudet osana toimivien palveluiden kehittämistä. 

Yhdistämme vahvan sote-ymmärryksen ja muotoiluajattelun

Sotemuotoilu menetelmineen auttaa tuomaan yhteen käyttäjien tarpeet ja teknologian tarjoamat mahdollisuudet yhteentoimiviksi kokonaisuuksiksi. Erityisosaamistamme ovat toimivien sote-palveluiden ja toimintaprosessien kehittäminen.

Esimerkkejä sotemuotoilupalveluistamme:

 • Sote-digitalisaatio -toiminnan kehittäminen teknologiaa hyödyntäen. Toimintalähtöisten teknologiaratkaisuiden määrittely, kehittäminen, käyttöönotto ja vaikuttavuuden arviointi.
 • Asiakastarpeiden määrittely
 • Palveluiden konseptointi
 • Toimijoiden välisen yhteiskehittämisen mahdollistaminen
 • Työntekijäkokemuksen kehittäminen ja johtaminen
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja johtaminen
 • Palvelupolkujen, hoitoketjujen ja toimintaprosessien mallintaminen, kehittäminen ja arviointi
 • Työpajojen suunnittelu ja fasilitointi (myös etätyöpajat)
 • Sote- strategiat ja johtamisen kehittäminen

Tarjoamme osaamistamme asiakkaidemme käyttöön erilaisten yhteistyöprojektien ja toimeksiantojen muodossa. Autamme toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa aina kehittämistarpeiden tunnistamisesta muutoksen hallintaan arjessa. Yhdessä löydämme ne osa-alueet, joita kehittämällä parannamme palveluiden laatua, kilpailukykyä ja toiminnan tuloksellisuutta.

Järjestämme mielellämme myös koulutuksia ja valmennuksia liittyen palvelumuotoiluun sote-toimintaympäristössä. Sotemuotoilijamme ovat kokeneita kouluttajia, esiintyjiä ja fasilitaattoreita. Osaamme kysyä juuri oikeita kysymyksiä ohjataksemme työskentelyä ratkaisukeskeisesti kohti tavoitteita ja innostaa ihmisiä tarttumaan muutoksen tuomiin mahdollisuuksiin.

Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että toimimme itse kuten opetamme. Suunnittelemme siis toimeksiannot menetelmineen aina asiakkaan kanssa yhteistyössä vastaamaan niille asetettuihin tavoitteisiin.

 

 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisätietoja
Jätä yhteydenottopyyntö  Rekisteriseloste